Member Stores Counter 247
Velkommen til Alliance Optics Group

Alliance Optics Group er et samarbejde imellem uafhængige optikere i Europa, Asien og flere andre regioner i verden. Fælles arbejder de for, at forbedre deres konkurrenceevne imod globale og regionale optikerkæder samt lavprisoptikere ved, at samle deres indkøbskraft i et globalt netværk.

Netværket drives af Alliance Optics Group - på vegne af de optikere, som er en del af gruppen overalt i verden.
Gruppen indeholder en række lokale joint ventures for, at være tæt på medlemmerne/optikerne i hvert land og region.

De lokale AOG enheder driver den daglige drift imellem vores leverandører og medlemsbutikker. Det giver butiksejerne mulighed for, at fokusere på deres forretning, samt at give den bedst mulige service til deres kunder.

Alliance Optics Group udarbejder skræddersyet promotion kampagner og marketingsmateriale sammen med vores leverandører. Det giver den enkelte optiker mulighed for, at øge salget og forbedre udbuddet til kunden.

Alliance Optics Group har aftaler med store leverandør og deres distributører i branchen. AOG vil i fremtiden fortsætte med at fokusere på, at kunne tilbyde det bedste udbud af produkter og brands til vores medlemmer, til fordel for vores kunder i medlemsbutikkerne.

Alliance Optics Group er i gang med, at lancere MultiRent® konceptet - et nyt brilleleje tilbud - i en række af medlemsbutikkerne.
MultiRent® er fordelagtigt for vores kunder, vores optikere og vores leverandører.

Ledelsen af Alliance Optics Group Ltd.