Member Stores Counter 247
Tervetuloa Alliance Optics Grouppiin

Alliance Optics Group on yksityisten optikkoliikkeiden yhteenliittymä Euroopassa ja Aasiassa. Nyt olemme laajenemassa myös muille alueille. Tarkoituksemme on parantaa jäseniemme kykyä kilpailla isoja, globaaleja ja alueellisesti omistettuja ketjuja ja hintapainotteisia optikoita vastaan, yhdistämällä ostovoima yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi.

Tätä sivustoa ylläpitää Alliance Optics Group ympäri maailmaa olevien jäseniensä puolesta.

Ryhmään kuuluu useita paikallisia Alliance-yrityksiä. Näin ryhmä on kussakin maassa mahdollisimman lähellä jäseniään (optikoita, optometristejä ja silmälääkäreitä).

Paikalliset Alliance (AOG)-yritykset hoitavat päivittäisiä tavarantoimittaja - ja jäsensuhteita, antaen täten jäsenille mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa ja asiakaspalveluunsa.

Alliance Optics Group kehittää räätälöityjä kampanjoita ja markkinoinnin materiaaleja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta jäsenyritykset voisivat kasvattaa liikevaihtoaan ja tarjota kuluttajille entistä enemmän. Alliance Optics Groupilla on sopimuksia suurten optisen alan toimijoiden ja näiden jakelijoiden kanssa. Tarkoituksemme on tarjota jäsenillemme paras mahdollinen valikoima tuotteita ja merkkejä, jotka hyödyttävät asiakkaita jäseniemme myymälöissä.

Alliance Optics Group tarjoaa jäsenilleen myös MultiRent ® konseptia, edistyksellistä tapaa toimittaa silmä- ja piilolaseja kuluttajille.

MultiRent ® konseptista on hyötyä kuluttajille, jäsenliikkeille ja tavarantoimittajille.

Alliance Optics Group Ltd:n johto.