Member Stores Counter 247
Welkom bij Alliance Optics Group

Alliance Optics Group Ltd. beoogt een samenwerking tussen onafhankelijks ECP’s (Eye Care Professionnels) in heel Europa en Azië en bereikt nu meer regio’s in de wereld die hun concurrentievermogen wensen te verbeteren tegen de wereldwijde en regionale ketens en lage-prijs-opticiens door de koopkracht van de leveranciers samen te voegen in één wereldwijd account.

Dit account wordt beheerd en onderhouden door Alliance Optics Group Ltd. namens de ECP’s die deel uitmaken van de groep, waar ook ter wereld.

De groep bedient een aantal lokale ondernemingen of concessies onder de naam ‘Alliance Optics Group’ om in elk land en gebied dicht bij de leden te staan (opticiens, optometristen en oftalmologen).

De lokale AOG-bedrijven runnen dagdagelijks de samenwerking tussen onze partner-leveranciers en onze aangesloten winkels, waardoor de winkeliers zich kunnen concentreren op hun bedrijf en de best mogelijke service kunnen bieden aan de eindgebruikers.

AOG ontwikkelt, samen met onze partner-leveranciers, promotiecampagnes en marketing materiaal en zorgt ervoor dat de verkoop van de oogzorgdeskundigen stijgt en het aanbod voor de klanten verbetert.

AOG heeft overeenkomsten gesloten met grote industriële leveranciers en wil blijvend het allerbeste palet van producten aanbieden aan onze leden, wat gunstig is voor de klanten van onze aangesloten winkels.

AOG ontwikkelt de lancering van het MultiRent® concept, een ‘state of art’ lease-aanbod, met de aangesloten winkels.

MultiRent® is zowel voordelig voor de eindgebruikers, als voor onze leden onder de oogzorgdeskundigen en onze partner-leveranciers.

Beheer van Alliance Optics Group Europe Ltd.